login   |    register
General Gaming
This forum can cover a wide range of topics.
Low FPS
jesmith
Visit this Community
United States
Joined: October 30, 2009
KitMaker: 17 posts
PC War Machine: 2 posts
Posted: Monday, April 21, 2014 - 08:47 PM UTC
Since WOT 9.0 came out, the FPS is running in the teens or single digits. I have turned down the quality of the graphics until the tanks look like blobs and still the game is not working. Is there anything that I can do to make this game playable again?
staff_Jim
Staff MemberPublisher
KITMAKER NETWORK
#002
Visit this Community
California, United States
Joined: December 15, 2001
KitMaker: 12,253 posts
PC War Machine: 43 posts
Posted: Tuesday, April 22, 2014 - 01:11 PM UTC
Hi John,
I think I am hearing this complaint a lot in-game. Since 9.0 is using a lot of new code and Havok engine in the background now it is likely there will be some slower performance while they improve the code, etc. However I would just check your graphics settings and downgrade as needed to pump it back up to playable levels. All you can do I'm afraid right now from what I am hearing.

Cheers,
Jim

PS: Moving this to our gaming forum.
SgtRam
Staff MemberManaging Editor
AEROSCALE
#197
Visit this Community
Ontario, Canada
Joined: March 06, 2011
KitMaker: 3,461 posts
PC War Machine: 1 posts
Posted: Tuesday, April 22, 2014 - 01:40 PM UTC
Alot of people have had to change from Improved to Standard. You can do that by going to Settings -> Graphics tab -> Details.
jesmith
Visit this Community
United States
Joined: October 30, 2009
KitMaker: 17 posts
PC War Machine: 2 posts
Posted: Friday, April 25, 2014 - 01:32 PM UTC
Thank you all. It does look like 9.0 is still a work in progress